Vermiste Eline (12) uit Tilburg in goede gezondheid gevonden

1 augustus 2019 om 10:45
nl
De 12-jarige Eline uit Tilburg die sinds woensdagavond halfzeven werd vermist, is in goede gezondheid gevonden. Dit laat de politie donderdagochtend weten. Het is nog niet bekend waar ze is gevonden. Uit privacyoverwegingen maakt de politie alleen bekend dat het meisje ergens in Nederland is aangetroffen. Wat er tijdens haar vermissing met het meisje is gebeurd, zoekt de politie nog uit. "We hebben geen aanwijzingen voor een misdrijf", zegt een politiewoordvoerster. Ook zijn er in de zaak geen aanhoudingen verricht.
Geschreven door

De familie maakte zich grote zorgen om het meisje. Ze ging woensdagavond op de fiets naar een vriendin, zo vertelde ze. Maar dit bleek een smoes. Ook de politie liet donderdagochtend weten zich grote zorgen te maken. Eline vertrok om halfzeven vanuit haar huis in de Tilburgse wijk Heikant en werd daarna niet meer gezien.

De politie sprak in de nacht van woensdag op donderdag al van een 'urgente vermissing'.

De tijdlijn van de vermissing:

11.15 uur
Eline is in goede gezondheid teruggevonden, laat de politie weten.

Wachten op privacy instellingen...

08.30 uur
Er is een Burgernetbericht verstuurd aan 3500 deelnemers met een beschrijving. Eline vertrok op een zwarte fiets met een bagagedrager aan de voorkant, rode banden en een rood zadel. Ze draagt een lichtblauwe spijkerbroek, is 1,60 meter lang, heeft een normaal postuur en ze draagt haar lange blonde haar los.

08.00 uur
Er is een Vermist Kind Alert verstuurd in een straal van 25 kilometer rond Tilburg Noord. De boodschap is in een straal van 25 kilometer rond Tilburg Noord verspreid en is bijvoorbeeld te zien in bussen in en om Tilburg.

07.00 uur
Er zijn grote zorgen bij de politie om Eline. "We tasten volledig in het duister over waar Eline is", zegt een woordvoerder. "We hebben tot nu toe niks van haar kunnen traceren."

02.00 uur
De politie brengt de vermissing van Eline naar buiten.

23.30 uur
De familie meldt bij de politie dat Eline vermist is.

21.30 uur
Eline komt niet thuis. Haar familie maakt zich zorgen en gaat haar zoeken.

18.30 uur
Eline vertrekt op de fiets vanuit haar huis in Heikant om met een vriendinnetje af te spreken. Uit onderzoek van de politie blijkt dat de afspraak verzonnen is.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.