Motorrijdster (28) overleden na ongeluk in 'tractortunnel' Raamsdonksveer

2 augustus 2019 om 08:02
Foto: Stuve Fotografie
Foto: Stuve Fotografie
Een motorrijdster is donderdagavond om het leven gekomen bij een ongeluk in de zogenoemde 'tractortunnel' onder de Keizersveerse brug bij Raamsdonksveer. Door nog onbekende oorzaak reed de 28-jarige vrouw uit Oosterhout rond acht uur tegen de tunnelwand.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Vanwege de ernst van de situatie werden meerdere hulpdiensten opgeroepen. Ook een traumaheli kwam naar de tunnel gevlogen.

Wachten op privacy instellingen...

Tunnel dicht
Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.Vanwege dit onderzoek werd de tunnel donderdagavond afgesloten. Bij het ongeluk was geen ander verkeer betrokken.

Dodelijk ongeluk
Vorig jaar was er ook een ernstig ongeluk in de tunnel. Daarbij kwam eveneens iemand om het leven. De tunnel is alleen bedoeld voor landbouwverkeer en leidt naar een speciale rijstrook over de brug.

Overigens komt de landbouwtunnel in de toekomst te vervallen. Dit is opgenomen in de plannen voor de verbreding van de A27. De huidige Keizersveerse brug wordt in zijn geheel vervangen. Bij het ontwerp van de nieuwe brug wordt rekening gehouden met ruimte voor landbouwverkeer, zo laat de gemeente Geertruidenberg weten.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...