A58 weer open na ongeluk bij Tilburg: ravage op snelweg opgeruimd

2 augustus 2019 om 08:43
Omroep Brabant
Ravage na ongeluk met vijf auto's en een vrachtwagen op de A58 bij Tilburg. (Foto: Jack Brekelmans)
Omroep Brabant
Foto: Jack Brekelmans
Omroep Brabant
Foto: Jack Brekelmans
1/3 Ravage na ongeluk met vijf auto's en een vrachtwagen op de A58 bij Tilburg. (Foto: Jack Brekelmans)
De drie rijbanen van de A58 waren vrijdagochtend lange tijd dicht bij Tilburg door een ongeluk waarbij vijf auto's en een vrachtwagen betrokken waren. De weg was afgesloten vanuit Breda in de richting Tilburg bij knooppunt De Baars. Het verkeer werd over de vluchtstrook geleid. Rond elf uur was de weg weer vrij.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Het is niet duidelijk of er bij het ongeluk, dat rond halfnegen gebeurde, gewonden zijn gevallen. Het lijkt er echter op dat er met name sprake is van blikschade, zo liet een politiewoordvoerder weten.

Wachten op privacy instellingen...

De ravage op de snelweg was behoorlijk, brokstukken lagen verspreid over de weg. Het verkeer werd omgeleid via de A27, A59 en A2.

De politie liet rond halftien weten klaar te zijn met het onderzoek op de snelweg. Op dat moment gingen de bergers aan de slag. Volgens de politie moesten in elk geval drie auto's getakeld worden.

Vertraging
Rond tien uur moesten weggebruikers nog rekening houden met ongeveer een half uur vertraging. Het stond vast tussen Tilburg-Reeshof en Tilburg-Centrum Oost. Toen de weg weer was vrijgegeven, werd de vertraging snel minder.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...