Feestje Tilburg loopt uit de hand, buurtbewoners krijgen klappen

4 augustus 2019 om 16:01
Archieffoto.
Archieffoto.
Een feestje in de Tilburgse wijk Broekhoven is zaterdagavond flink uit de hand gelopen. De politie kreeg rond negen uur verschillende meldingen dat er een vechtpartij aan de gang zou zijn in de Professor Keesomstraat. Daar aangekomen troffen agenten volgens de politie ‘een grimmige sfeer aan’ in een huis waar een feestje werd gegeven.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Volgens de politie is er op het feestje vermoedelijk een ruzie ontstaan nadat een van de gasten werd weggestuurd. Deze man liep een willekeurige tuin van een huis in de buurt, aan de Marconistraat, in. Een paar feestgangers ging achter hem aan.

Vervolgens werden klappen uitgedeeld aan de bewoners van het huis aan de Marconistraat. Die waren helemaal niet aanwezig op het feestje, maar één van hen raakte wel gewond.

Vier aanhoudingen
Uiteindelijk werden voor de vechtpartij drie mannen van 17, 20 en 29 jaar oud gearresteerd. Een vierde man van 27 jaar oud reageerde agressief naar de agenten die de drie aanhielden. Hij haalde zijn hond erbij en bedreigde de agenten met het dier. Ook hij werd aangehouden. Hier moest pepperspray aan te pas komen.

De bewoners van het huis aan de Marconistraat hebben aangifte gedaan van mishandeling.

Wachten op privacy instellingen...