PSV-supporters voeren actie tegen wedstrijd op zondagavond, applaus in 20e minuut

9 augustus 2019 om 21:48
Foto: Rob Engelaar
Foto: Rob Engelaar
PSV-supporters gaan zondagavond bij het duel tegen ADO Den Haag actie voeren. In de 20e minuut zullen de supporters voor zichzelf applaudisseren, meldt de supportersvereniging PSV. "Zo kunnen we laten zien aan de KNVB en de clubs dat het afgelopen moet zijn met steeds belachelijkere aanvangstijden van wedstrijden!"
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door
Malini Witlox

PSV moet van de eerste drie duels op zondagavond er twee spelen. En daar zijn de fans niet van gediend. "De 12e man van PSV wil daarom een signaal afgeven, dat het zo niet verder kan," meldt de supportersvereniging. Met de belangen van de supporters wordt geen rekening gehouden, vindt de supportersvereniging.

 

 

De KNVB heeft de zondagavondwedstrijd ingevoerd om clubs die doordeweeks Europse wedstrijden spelen meer rust te kunnen geven. PSV speelde afgelopen donderdag in Noorwegen tegen FK Haugesund en krijgt nu een paar uur extra rust.

De supportersclub roept alles supporters op om zondag vanaf de 20e minuut van de wedstrijd tussen PSV en ADO één minuut te applaudisseren voor niemand anders dan de supporters zelf. "Wij zijn tenslotte de 12e man die de club altijd steunt."

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...