Verkeersregelaar mishandeld door 50-jarige man bij jeugdronde in Steenbergen

STEENBERGEN - Een verkeersregelaar is zaterdag kort voor het middaguur mishandeld door een 50-jarige man uit Nieuw-Vossemeer. Die was tegen de instructies van de verkeersregelaar in toch gaan rijden met zijn auto bij de rotonde aan de Zeelandweg Oost in Steenbergen.


De automobilist raakte daarbij de benen van de verkeersregelaar. Die vervolgens achter de bestuurder aanging om verhaal te halen. Dat is vervolgens uitgelopen op een vechtpartij waarbij de verkeersregelaar lichtgewond raakte.

Agenten hielden de verdachte aan en brachten hem naar het cellencomplex op het politiebureau. Daar is hij gehoord. De verkeersregelaar deed aangifte van mishandeling. De politie sprak ook met enkele getuigen van het voorval.

 

Punaises
De verkeersregelaar was ingezet om het verkeer rondom De Kleine Tour, een wielerronde voor jongeren, in goede banen te leiden. Tijdens die ronde strooiden onbekenden in de Fuchsiatraat en Magnoliastraat punaises op de weg. Mogelijk met de bedoeling lekke banden te veroorzaken. De politie is nog op zoek naar de daders.

 

Foto: Politie

 

Meer over dit onderwerp:
STEENBERGEN MISHANDELINGEN VERKEERSREGELAARS