Dashcamfilmpje kost verkeershufter de kop

15 augustus 2019 om 12:05
nl
Verkeershufters komen tegenwoordig een stuk minder makkelijk weg met hun aparte acties op de weg. Voor je het weet heeft iemand een dashcam in zijn auto, belandt jouw asociale gedrag op het internet en weet de politie je te vinden. Daar is een bestuurder die in Helmond geen zin had om te wachten en iemand gewoon via de berm inhaalde ook achter gekomen.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

De bestuurder van de Volkswagen Caddy vond dat de Audi voor hem niet hard genoeg reed. Hij hoopte het met bumperkleven op te kunnen lossen, maar de wagen ging niet terug naar rechts. Dat kon ook niet, want daar reed een andere auto. In plaats van dat de Caddy-bestuurder even wachtte, besloot hij iets anders. Dan maar via de berm erlangs.

Je zou denken dat het daarmee klaar was, maar de automobilist wisselde ook nog twee keer van rijbaan om vlak voor de Audi even op de rem te trappen.

Geen geldig rijbewijs
De politie laat weten dat er nadat het filmpje op internet verscheen een onderzoek is gestart. De man bleek geen geldig rijbewijs meer te hebben. Hij heeft een boete gekregen en moet zich binnenkort bij de rechter verantwoorden.

Bekijk hieronder de dashcambeelden van de verkeershufter op Skoften.net:

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.