Zeer matig PSV mist creatieve middenvelder: 'Vraag is of de club nog de transfermarkt op gaat'

15 augustus 2019 om 22:39
nl
PSV is nog één ronde verwijderd van het hoofdtoernooi van de Europa League. De Eindhovenaren schakelden donderdag met alle mogelijke moeite FK Haugesund uit. Opnieuw kregen ze een aantal opgelegde kansen en opnieuw werden die gemist. De ploeg van trainer Mark van Bommel mist daarbij volgens clubwatcher Job Willemse nog een belangrijke pion in het veld.
Profielfoto van Malini Witlox
Geschreven door

Bekijk hieronder de analyse van PSV-watcher Job Willemse en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...

Na de zege van vorige week in Noorwegen (0-1) bleef het in het Philips Stadion 0-0. In de slotfase ontsnapte PSV tot twee keer toe aan een tegendoelpunt. Aanvoerder Pablo Rosario baalde vooral van de gemiste kansen, waardoor het in de slotfase nog spannend werd. Nick Viergever zei daarover: "Op dat moment is het niet de tijd voor fratsen, maar dan moet je overleven."

Bekijk hieronder de reactie van Rosario en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...

Viergever was blij na afloop dat zijn ploeg door was. De manier waarop natuurlijk niet, maar de 29-jarige mandekker beseft dat hij samen met zijn jonge ploeggenoten op bepaalde momenten slimmer en meer volwassen moeten zijn.

Bekijk hieronder de reactie van Viergever en lees verder.

 

Wachten op privacy instellingen...

In de play-offs treft PSV Apollon Limassol. De Cyprioten versloegen Austria Wien met 3-1, nadat ze vorige week ook in Oostenrijk al hadden gewonnen. PSV speelt volgende week donderdag eerst in eigen stadion, een week later volgt de return.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!