Gewonde en arrestatie bij ruzie op station Breda, man geslagen met fietsketting [VIDEO]

BREDA - Een 31-jarige man uit Breda is vrijdag aan het begin van de avond tijdens een ruzie voor station Breda mishandeld. Hij werd onder meer met een fietsketting geslagen. Een 42-jarige man uit Rotterdam werd opgepakt. Een omstander maakte een filmpje van de ruzie.

Volgens een ooggetuige kwamen de mannen rond zes uur ruziënd het station uit. Aan de centrumzijde van het station ging de ruzie verder.

Fietsketting
Op beelden, die je hieronder kan bekijken, is te zien dat met name een van de mannen ruzie lijkt te zoeken. Daarbij wordt met een fietsketting geslagen. Andere reizigers proberen de boel te sussen. Op welk moment één van de twee gewond raakt, is niet duidelijk.

Een omstander maakte onderstaande video, die ook met de politie is gedeeld. De tekst gaat verder onder de video.

Rond halfzeven werd op de Willemstraat de Rotterdammer aangehouden. Hij verzette zich tegen zijn arrestatie. Na verschillende waarschuwingen gebruikte de politie pepperspray. De Bredenaar raakte gewond en kreeg medische verzorging.

Aanleiding onbekend
De politiewoordvoerder kon vrijdagavond niet zeggen waarom de mannen precies ruzie hadden. De politie doet nader onderzoek.

Meer over dit onderwerp:
112 BREDA MISHANDELINGEN VECHTPARTIJEN