Schoonmoeder vindt vuurwapen in tas van schoonzoon en belt de politie

OSS - Een vrouw heeft zaterdagmiddag in Oss een vuurwapen en kogels gevonden in de tas van haar schoonzoon. Ze was spullen aan het inpakken toen ze merkte dat zijn schoudertas wel erg zwaar was. Ze keek erin en vond een revolver. Daarop belde de schoonmoeder de politie.

Na onderzoek van de politie bleek het om een echt vuurwapen te gaan. De schoonzoon is inmiddels op de hoogte van de vondst en moet binnenkort een verklaring afleggen bij de politie. Het wapen is in beslag genomen en wordt vernietigd.

politieoss

#Oss - Aantreffen vuurwapen en munitie!

Op zaterdag 17 augustus 2019 belde melder de politie omdat zij een vuurwapen had gevonden in de schoudertas van haar schoonzoon. Melder was de spullen van haar schoonzoon bij elkaar aan het pakken toen haar onderbuikgevoel haar zei dat de betreffende schoudertas nogal zwaar aanvoelde.

Dit onderbuikgevoel bleek te kloppen. Na onderzoek van een collega van Team Explosieven Verkenning bleek het om een echt .22 vuurwapen te gaan •
De verdachte is op de hoogte van de vondst en zal binnenkort een verklaring moeten afleggen. Het wapen wordt onttrokken aan het verkeer en zal zodoende vernietigd worden.

#Maasland #PolitieOss #vuurwapen #huiszoeking #schoudertas #.22 #munitie #ontrekkenaanhetverkeer
Meer over dit onderwerp:
OSS WAPENS