Verwarde man zet huisartsenpost op stelten in Bergen op Zoom

18 augustus 2019 om 21:32
nl
Een verwarde man heeft zondagavond voor veel gedoe gezorgd in de huisartsenpost in Bergen op Zoom. Hij schreeuwde en sloeg tegen de ramen. De politie kon hem aanhouden en in de boeien slaan. Ook werd er nog een tweede man opgepakt. Wat zijn rol in het verhaal is, wordt nog onderzocht. Een van de twee verdachten had vermoedelijk een mes bij zich.
Profielfoto van Petra van Middendorp
Geschreven door
Petra van Middendorp

Rond de klonk van acht uur kwam bij de politie een melding binnen over een verwarde man op het Jan Borghoutsplein. Toen de politie daar arriveerde, was de man echter nergens te vinden.

Korte tijd later kwam er een melding binnen van de huisartsenpost naast het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom. De verwarde man liep daar rond. Volgens omstanders sloeg hij tegen de ramen en schreeuwde hij. De politie kwam met veel mankracht op de melding af. En die mankracht hadden ze nodig. De man bleek moeilijk tot bedaren te brengen.

Heel veel pepperspray
Uiteindelijk werd er met de nodige pepperspray gespoten en kon de man in de boeien worden geslagen. Na de arrestatie moest de brandweer komen om de afdeling te ventileren. Andere mensen hadden last van de pepperspraylucht die er hing.

De man zit vast op het politiebureau.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.