Gewelddadige overval in huis Vught: bewoner loopt steekwond op en wordt opgesloten

19 augustus 2019 om 15:43
Een bewoner van een appartement aan het Heunpark in Vught is zondagavond rond kwart over elf het slachtoffer geworden van twee gewapende overvallers. De bewoner had een afspraak met de mannen, maar tijdens de afspraak werd de man bedreigd. Het slachtoffer liep een steekwond op. Ook werd hij door de overvallers opgesloten in zijn eigen huis.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Uiteindelijk gingen de overvallers er met een onbekende buit vandoor. Het slachtoffer wist, nadat hij zich had bevrijd, zelf de politie waarschuwen. De man is voor behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Wachten op privacy instellingen...

Signalementen
De politie rukte na de melding van de overval massaal uit. In het huis en in de omgeving van het Heunpark werd onderzoek gedaan. De daders zijn nog niet gepakt. De politie bekijkt onder meer of er bruikbare camerabeelden zijn.

Het gaat om twee mannen met een licht getinte huidskleur en zwart haar. Een van hen droeg een wit hemd. De andere verdachte had een zwart jack en een zwarte broek aan. Beide leeftijden worden tussen de 25 en 30 jaar geschat.

Wachten op privacy instellingen...