Man (45) gooit stuk van stoeprand door ruit van huis Oosterhout en raakt bijna zijn ex

22 augustus 2019 om 11:41
nl
Een 45-jarige man uit Oosterhout is woensdagavond opgepakt omdat hij tijdens een ruzie met zijn ex een ruit had vernield van een huis in Oosterhout. Dat deed hij door er een stuk stoeprand tegenaan te gooien. Later bleek dat de man daarbij bijna zijn ex had geraakt. Daarom is hij ook aangehouden voor poging tot zware mishandeling.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

Bewoners van de Stevinstraat maakten rond tien voor tien melding bij de politie over de vernielde ruit. De verdachte zou er nog zijn.

Betonnen stoeprand
Agenten troffen in het huis de bewoonster aan die aangifte deed van vernieling. De ruit van het huis bleek inderdaad kapot. Binnen lag een stuk betonnen stoeprand.

Uit de aangifte bleek dat er een ruzie was ontstaan tussen twee exen. De vrouw zat in haar huis en haar ex stond buiten. Hij zou de stoeprand hebben gepakt en door de ruit hebben gegooid.

Net op tijd opgestaan
De vrouw vertelde dat ze van de bank opstond op het moment dat de stoeprand door de ruit kwam en dat deze achter haar neerviel. Had ze nog op de bank gezeten dan zou ze mogelijk gewond geraakt zijn.

De verdachte, een 45-jarige inwoner van Oosterhout, is daarom aangehouden voor vernieling maar ook voor poging tot zware mishandeling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.