Video

Koeriersbedrijf in waardevolle documenten overvallen, flinke buit meegenomen

25 augustus 2019 om 10:29
nl
Koeriersbedrijf Reviva aan De Tweeling in Den Bosch is zaterdagavond overvallen. Het bedrijf bezorgt onder meer reisdocumenten, zoals paspoort, rijbewijs of ID-kaart, maar ook simkaarten bij mensen thuis. De politie wil niet zeggen waar de buit uit bestaat, maar meldt alleen dat het gaat om 'waardevolle goederen'.
Profielfoto van Christel van der Meer
Geschreven door
Christel van der Meer

Rond halfelf drongen meerdere gewapende overvallers het pand binnen en bedreigden het personeel. Zij zijn hierbij niet gewond geraakt. Hoeveel overvallers er waren, kan de politie niet zeggen. het bedrijf zelf wil niets zeggen over de overval.

Direct na de melding van de overval kwam er veel politie naar het bedrijventerrein langs de N279. Agenten in kogelwerende vesten liepen rond het pand. Ook was het terrein van Reviva hermetisch afgesloten.

Controles
De toegangswegen naar De Tweeling waren na de overval ook afgezet. Een fotograaf die ter plaatse was, meldt dat alle auto's die bedrijvenpark De Brand op of af wilden door de politie werden gecontroleerd. Tot diep in de nacht stond er politie op het terrein van Reviva.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.