Video

Bob (24) teistert ouders opnieuw na vakantie: piratenparadijs van 2500 bierkratten voor de deur

26 augustus 2019 om 20:45
nl
Ben je goed mee, zo’n zoon als Bob Snoeren. De 24-jarige Tilburger heeft er een traditie van gemaakt zijn ouders te ‘verrassen’ als ze thuiskomen van hun vakantie. Vorig jaar maakte hij een doolhof in de voortuin, iets wat hij dit jaar probeerde te overtreffen met een heus piratenparadijs van bierkratten. "Ze weten het nog niet."
Profielfoto van Ron Vorstermans
Geschreven door

De ouders van Bob kwamen maandagavond rond halftien thuis van hun vakantie naar Ibiza. Hoewel, is er nog wel sprake van een 'thuis' als de oprit wordt geblokkeerd door een gigantisch piratenfort dat in elkaar is gezet met bierkratten?

Naast het fort staat een heus piratenschip, dat volgens Bobs eigen schatting 'zo maar eens acht meter hoog kan zijn'. Voor beide constructies waren samen ongeveer 2500 kratten bier nodig, naast wat hulp en goodwill van bierbrouwer Bavaria. Kortom: papa en mama stond maandagavond een boel te wachten.

De verantwoordelijke grappenmaker is de 24-jarige Bob Snoeren, die inmiddels naam heeft gemaakt met dergelijke geintjes. Vorig jaar ‘prankte’ hij zijn ouders, Danielle en Jos Snoeren, met een doolhof in de voortuin. De actie trok veel publiciteit, zelfs ver over de landsgrenzen.

“Het begon allemaal met een boel bierkratten waarmee we een zwembad hadden gemaakt. Daar reageerden mijn ouders zo leuk op dat er een traditie was geboren”, legt Snoeren uit.

Zo reageerden de ouders van Bob vorig jaar:

Wachten op privacy instellingen...

Niet zelf opruimen
Na een doolhof, zwembad én een kasteel van bananendozen zijn de ouders van Bob dus wel wat gewend. “Ik denk dat ze iets verwachten aan te treffen. Maar of ze dít verwachten? We zullen zien"

De ouders van Bob kwamen rond half tien thuis. Hoe ze op de grap hebben gereageerd, is nog onduidelijk. Bob verwachtte een sympathieke reactie. Het opruimen is in elk geval geregeld. “Morgen om twaalf uur begint Bavaria met het weghalen van de kratten.” Dat was vorig jaar wel anders.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!