Werk aan de A67 vanaf vrijdagavond: dicht tussen Eindhoven en Eersel (in de richting Antwerpen)

30 augustus 2019 om 06:30
Beeld: Rijkswaterstaat
Beeld: Rijkswaterstaat
De A67 is dit weekend vanwege wegwerkzaamheden afgesloten tussen knooppunt De Hogt bij Eindhoven en de afrit Eersel (afrit 30). Dit in de richting van Antwerpen. Het gaat volgens Rijkswaterstaat om groot onderhoud, zoals asfalteringswerkzaamheden en onderhoud aan de vangrail.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

De werkzaamheden beginnen vrijdagavond om negen uur en duren tot en met maandagochtend zes uur. Wil je vanuit Eindhoven richting Antwerpen dan moet je volgens Rijkswaterstaat rekening houden met een extra reistijd van een klein halfuur.

Je wordt op deze manier omgeleid:

  • Neem bij knooppunt De Hogt de A2 richting Den Bosch.
  • Neem bij knooppunt Batadorp de A58 richting Breda.
  • Neem bij knooppunt Galder de A16 richting Antwerpen.

Voor lokaal verkeer gelden andere omleidingen. Deze worden aangegeven.

A27
Ook het verkeer op de A27 tussen knooppunt Hooipolder en de afrit Werkendam moet dit weekend rekening houden met een afsluiting. Hier vinden van zaterdagavond negen uur tot zondagnacht vijf uur onderhoudswerkzaamheden plaats. Daarom is dit deel van de weg dan afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Rijkswaterstaat waarschuwt voor een halfuur extra reistijd.

Wie richting Gorinchem wil, wordt omgeleid via de snelweg A59 naar Den Bosch. Bij Empel word je dan richting Utrecht geleid en bij knooppunt Deil kun je vervolgens de A15 naar Gorinchem nemen.

Een andere optie is bij knooppunt Hooipolder de A59 richting Roosendaal te nemen. Bij Zonzeel kun je dan de A16 richting Rotterdam oprijden. Bij Ridderkerk kun je dan de A15 naar Gorinchem nemen.

Wachten op privacy instellingen...