PSV plaatst zich met gemak voor groepsfase Europa League, maar speelt opnieuw niet goed

29 augustus 2019 om 21:02
Foto: ANP
Foto: ANP
PSV heeft zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League. De ploeg van trainer Mark van Bommel won op Cyprus ook de return tegen Apollon Limassol met overtuigende cijfers: 0-4. Dat lijkt op een leuke, aanvallende wedstrijd, maar dat was het bij lange na niet.
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Bekijk hieronder de analyse van PSV-watcher Job Willemse en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...

Apollon Limassol moest komen, maar de Cyprioten werden slechts sporadisch gevaarlijk. Tussen de 72e en 78e minuut sloeg PSV wel drie keer toe, via Mohamed Ihattaren, invaller Kostas Mitroglou en Donyell Malen. Spits Malen, aangever bij de eerste twee goals, schoot in blessuretijd ook de 0-4 binnen.

Saai
Maar vooral dat eerste uur was dus niet om over naar huis te schrijven. Denzel Dumfries kan zich vinden in die gedachte. "We wisten dat we de nul moesten houden en dat hebben we gedaan. We hebben volwassen verdedigd, ik snap dat het saai zou kunnen zijn voor de kijkers. Maar we zijn met één doel gekomen: de volgende ronde bereiken."

Bekijk hieronder de video en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...

Vrijdag gaat PSV mee de koker in als er wordt geloot voor de groepsfase van de Europa League. De Eindhovenaren zitten in pot twee, waardoor PSV onder meer Celtic en Borussia Mönchengladbach ontloopt. In de eerste pot zitten nog wel een aantal clubs van naam: Manchester United, FC Porto en AS Roma. Hendrix en Dumfries hopen vooral op een groep met uitzicht op overwintering.

Bekijk hieronder de video en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...

Bekijk hieronder de video waarin Jorrit Hendrix reageert op alle rumoer rondom zijn persoon op transfergebied en of hij bij PSV blijft.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...