Video

Gestopte Trappers-aanvoerder Ivy van den Heuvel heeft door nieuw werk het ijshockey nog niet gemist

7 september 2019 om 21:30
nl
IJshockeyer Ivy van den Heuvel besloot afgelopen zomer dat het mooi was geweest en stopte met ijshockeyen. De in Den Bosch geboren Van den Heuvel was aanvoerder van Tilburg Trappers, maar is nu een andere uitdaging aangegaan. "Ik ben de laatste tijd zo druk geweest, dat ik de Trappers nog niet echt heb gemist."
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Bekijk hieronder de video met Ivy van den Heuvel en kom erachter wat hij na zijn ijshockey-loopbaan is gaan doen en lees verder.

Hoewel Van den Heuvel dus nog weinig tijd heeft gehad om aan zijn oude ploeg te denken, is hij zich er toch wel degelijk van bewust dat het gemis nog wel zal komen. "Als straks de play-offs weer beginnen zal het wel weer gaan kriebelen. Maar ik heb voor mezelf een goede keuze gemaakt. Mij zul je dus niet meer op het ijs zien."

Geniale anekdote
Bij gestopte professionele sporters wordt er vanzelfsprekend teruggekeken op hun loopbaan en zo ook bij Van den Heuvel. In acht jaar tijd in Tilburg zijn er genoeg gedenkwaardige en leuke dingen gebeurd, zo laat de Bosschenaar weten. "Ik zou er wel een boek over kunnen schrijven, maar het is wel een boek dat eigenlijk niet geopenbaard mag worden", aldus een lachende Van den Heuvel.

Bekijk hieronder een van Van den Heuvels favoriete anekdotes uit acht jaar Tilburg Trappers.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.