Schreeuwende medewerker voorkomt overval op Tilburgse cafetaria

8 september 2019 om 21:49
nl
Cafetaria 't Pleintje aan de Jupiterstraat in Tilburg is zondagavond rond kwart over negen overvallen. Er is niets buitgemaakt bij de overval. De drie jonge daders zijn gevlucht nadat de medewerker 'politie, politie' begon te schreeuwen. Niemand raakte gewond.
Geschreven door

De drie gemaskerde verdachten kwamen binnen waarna de medewerker snel wegrende. Een van de jongens had een slagwapen bij zich en sloeg daarmee op de balie. Zodra de medewerker hard begon te schreeuwen en om de politie riep, renden de jongens weer naar buiten.

Maskers gevonden
De politie kamde daarna met een speurhond de buurt uit en vond de maskers en het wapen in de Marsstraat. Deze zijn veiliggesteld voor onderzoek, hieruit moet blijken of deze gebruikt zijn bij de poging overval. De drie jongens zijn echter niet meer gevonden.

Tekst gaat verder onder de foto.

Signalementen
Een van de daders droeg een grijs/zwarte hoodie met lichtblauw log, een zwarte trainingsbroek met twee witte strepen en beige schoenen. De tweede droeg een wit/zwarte hoodie met zwarte trainingsbroek en donkere Nike-schoenen met een wit logo. De derde dader droeg een wit/zwart legervest.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.