Kilo's drugs en 4000 euro cash gevonden na tip, Bredanaar en zijn vriendin opgepakt

BREDA - Bij doorzoekingen van twee woningen en een garagebox in Breda heeft de politie dinsdag grote hoeveelheden harddrugs en 4000 euro contant geld aangetroffen. Het gaat om onder meer cocaïne, xtc en amfetamine. Een 25-jarige Bredanaar en zijn 25-jarige vriendin zijn aangehouden.

De politie kreeg informatie dat een 25-jarige Bredanaar zich bezig zou houden met de handel in harddrugs. Het zou gaan om onder meer cocaïne, speed, xtc en ghb. Hij zou de verdovende middelen grotendeels bij een vriendin maar ook thuis opslaan.

Bij onderzoek bleek dat de 25-jarige Bredanaar inderdaad verdacht wordt van drugshandel. Na overleg met de officier van justitie werd besloten om de woningen aan de Generaal Maczekstraat en een garagebox aan de Abeelstraat met een speurhond te doorzoeken.

Drugs en medicijnen
Daarbij werden diverse harddrugs, grote hoeveelheden medicijnen en 4000 euro aan contant geld in beslag genomen. Het gaat onder meer om 1 kilo cocaïne, 1,5 kilo ketamine, 280 gram amfetamine en 5000 xtc-pillen.

Ook werden grote hoeveelheden medicijnen zoals oxycodon, oxazepam en dormicum in beslag genomen. In het belang van het onderzoek zijn ook telefoons en computers meegenomen.

 

Meer van de gevonden drugs en medicijnen. (Foto: Politie)
Meer over dit onderwerp:
DRUGS INVALLEN BREDA AANHOUDINGEN