Lugubere details over de dood van Brian Dalfour en Muljaim Nadzak in Hooge Zwaluwe

16 september 2019 om 12:23
nl
De rechtbank in Breda is maandag met een lijst lugubere details gekomen in het proces rond de dubbele moord in een vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe. Daar kwamen op 14 oktober 2015 No Surrender-baas Brian Dalfour en zijn maat Muljaim Nadzak om.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door

De rechtbank ging bij de behandeling van de zaak maandag uitgebreid in op schotwonden bij de betrokkenen. Uit de uiteenzetting blijkt dat de twee slachtoffers van onderen beschoten zouden moeten zijn. Ook vertelde de rechter hoe Nadzak een spoor van bloed achterliet toen hij langs de muur in elkaar moet zijn gezakt.

De verdachten zijn vijf Belgen en een Nederlander. De twee doodgeschoten criminelen hadden volgens het Openbaar Ministerie een vooropgezet plan om de Belgen met wie ze een drugsdeal hadden te beroven. Dit blijkt volgens het OM uit de gekraakte telefoon van de aangehouden criminelen. Dit meldde de officier van justitie woensdag al bij de start van het tiendaagse proces.

Strafeisen volgen donderdag
Maandag worden bij de rechtbank in Breda de Belgen gehoord. En donderdag komt het OM met strafeisen. De uitspraak in de zaak is op 27 november.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.