Vrouw neergestoken voor haar huis in Zijtaart: slachtoffer is 'flink' gewond, dader is voortvluchtig

ZIJTAART - Een vrouw is maandagochtend rond kwart over acht neergestoken voor haar huis aan de Pastoor Kampstraat in Zijtaart. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de politie is ze 'flink' gewond. Of haar situatie levensbedreigend is, kon hij maandagochtend niet zeggen. De dader ging er na de steekpartij vandoor.

Volgens buren woont er een Pools gezin in het huis waarvoor de steekpartij plaatsvond. Het gezin woont volgens hen al jaren in de wijk. De buurtbewoners zijn dan ook geschrokken: alle gezinsleden staan in de buurt bekend als rustig en probleemloos. In het huis zouden een vader, moeder en twee dochters wonen.

'Relatiesfeer'
De politie gaat ervan uit dat de toedracht voor de steekpartij ligt ‘in de relatiesfeer’. "We weten in welke richting we het moeten zoeken", zegt een woordvoerder. "We zijn dan ook gericht op zoek naar de verdachte."

Forensische rechercheurs doen onderzoek in Zijtaart. Ook worden zoveel mogelijk getuigen gehoord. De omgeving van het huis in Zijtaart is afgezet. Of er op het moment van de steekpartij veel mensen op straat waren, is niet bekend.

 

Meer over dit onderwerp:
STEEKPARTIJEN ZIJTAART 112