Video

Udense YouTuber Giel de Winter van StukTV genomineerd voor Televizier-Ster: ‘Ik ga een pak kopen!’

23 september 2019 om 21:41
nl
Wint Udenaar Giel de Winter met zijn YouTube-kanaal StukTV een Televizier-Ster? Het zou zomaar kunnen, want het kanaal is met de videoserie ‘Jachtseizoen’ genomineerd voor een award in de categorie online-videoserie. Voor het eerst is die award onderdeel van het Televizier-Ring Gala.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

“Yes! Ik ben er echt verbaasd over. Ik had het niet verwacht”, zegt de 29-jarige De Winter over de nominatie. “Ik denk dat ik nu wel een pak ga kopen voor de show”, lacht hij. De serie van De Winter, die hij samen maakt Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens, won eerder dit jaar nog een VEED Award.

In ‘Jachtseizoen’ slaat elke aflevering een bekende Nederlander op de vlucht voor de mannen van StukTV. De BN’ers moeten proberen zich vier uur lang onder de radar te houden. Onder meer misdaadjournalist John van den Heuvel, lifestylevlogger Nikkie de Jager en televisiepresentator Humberto Tan deden er aan mee.

Andere genomineerden voor de prijs zijn #BOOS van Tim Hofman en Shitty Diary van Nienke Plas. Wie er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat, wordt bekend op woensdag 9 oktober tijdens het Televizier-Ring gala.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.