Video

Nondeju! Twee gouden platen (of eigenlijk drie) voor Snollebollekes

24 september 2019 om 19:51
nl
Snollebollekes-zanger Rob Kemps heeft dinsdag twee gouden platen gekregen voor zijn nummers ‘Links Rechts’ en ‘Vrouwkes’. Hij werd verrast met het goud in de Coen& Sander Show op Radio 538.
Profielfoto van Freek van der Venne
Geschreven door

Kemps verraste Coen en Sander zelf ook met een gouden plaat voor het nummer ‘Feest waarvan ik morgen niks meer weet’. Daarvoor werkte hij samen met het radio-duo.

Kemps kreeg van de twee radio-dj’s ook nog een rood-gele outfit voor zijn nog ongeboren baby: “Ik moet eerlijk zeggen: zo’n outfit komt uit het hart. Dat gaat alle awards en gouden platen te boven.”

Vijf gouden platen
De teller van gouden platen voor de feestact uit Best staat inmiddels op vijf. 2019 is voor Snollebollekes een succesvol jaar: naast de gouden platen die hij dinsdag kreeg, waren twee van zijn stadionconcerten in het GelreDome binnen no-time uitverkocht. Voor een derde show zijn nog kaarten beschikbaar. De eerste gastopredens die Snollebollekes bekend maakte, zijn Jan Smit en Mental Theo.

Het allermooiste moet dus nog komen: hij en zijn vriendin Miriam verwachten een baby. Ze is uitgerekend op 11 november, de elfde van de elfde dus.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!