'Schiet haar, schiet haar in haar knie', reconstructie van brute overval op vrouw (27) in Roosendaal - Omroep Brabant

'Schiet haar, schiet haar in haar knie', reconstructie van brute overval op vrouw (27) in Roosendaal

26 september 2019 om 12:31
nl
“Schiet haar, schiet haar in haar knie.” Met deze woorden bedreigden twee overvallers een vrouw van 27 uit Roosendaal terwijl ze haar hardhandig naar de grond drukten, een kledingstuk over haar heen gooiden en haar handen vastbonden. Details van een heftige overval op 24 februari waaraan maandag in het opsporingsprogramma Bureau Brabant aandacht wordt besteed.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Het slachtoffer kwam in die nacht van zaterdag op zondag rond half vijf thuis van haar werk. Ze parkeerde haar auto op de oprit van haar huis in Roosendaal en stapte uit. Toen ze bij de voordeur was, hoorde ze de alarmbel van de poort af gaan. Op dat moment kwamen twee jongemannen op haar af.

Ze moest zich omdraaien en een van de mannen pakte haar in haar nek. Een poging om met haar mobiel het alarmnummer te bellen, mislukte. De mannen dwongen haar de voordeur open te maken en het alarm uit te zetten. De mannen wilden weten waar de waardevolle spullen waren. Op dat moment werd ze hardhandig tegen de grond gedrukt en volgden de woorden: ‘Schiet haar, schiet haar in haar knie’.

Geld en telefoon
Uiteindelijk gaan de overvallers er met haar tas, haar telefoon en een geldbedrag vandoor. Haar telefoon werd later teruggevonden.

Wachten op privacy instellingen...

In Bureau Brabant op Omroep Brabant maandag om 18.00 uur een reconstructie van de overval. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.