Video

Levi Opdam ging van topclub Paris Saint-Germain naar TOP Oss: 'Nu gaat het echt ergens om'

27 september 2019 om 17:00
nl
De carrière van Levi Opdam is bijzonder te noemen. De vleugelverdediger debuteerde voor AZ in de eredivisie, maar verder dan 29 minuten op het hoogste niveau van Nederland kwam hij niet. Een huurperiode bij Go Ahead Eagles werd ook geen succes. Begin dit kalenderjaar kwam er een opvallende transfer naar Paris Saint-Germain. Bij de Franse club speelde hij voor het tweede elftal. Dat team werd opgeheven, dus moest Opdam op zoek naar een nieuwe club. Dat werd TOP Oss.
Profielfoto van Fabian Eijkhout
Geschreven door
Fabian Eijkhout

Bekijk hier de video waarin Levi Opdam ingaat op het verschil tussen PSG en TOP Oss en het spelen in een eerste elftal.

"Ik had nog wel langer willen blijven", zegt Opdam over Paris Saint-Germain. Maar het team waar hij voor speelde bestaat niet meer. Dus zocht hij een nieuwe club. Hij trainde lange tijd mee bij TOP Oss. Daar tekende hij uiteindelijk op amateurbasis een contract tot het einde van dit kalenderjaar. "Dat heeft mijn zaakwaarnemer met de club besproken, ik bemoei me daar niet mee. Een langer contract? Dat maakt niet uit, ik kijk van dag tot dag."

Voor nu is de vleugelverdediger blij met speelminuten in een eerste elftal. "Het gaat ergens om. Als je bij het tweede zit hoef je niet te winnen, hier moet je wel echt winnen."

'Tegenstander maakt niet uit'
TOP Oss staat dertiende in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond krijgt het NAC op bezoek, de nummer twee. Een mooi affiche, zou je zeggen. "Ja, wat moet ik er over zeggen. Het maakt niet uit wie de tegenstander is. Of het Helmond Sport of NAC is, dat maakt niet uit. Je wil gewoon altijd winnen, daar gaat het om."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.