Man (35) maakt afspraak met date in park, maar wordt toegetakeld met stok

28 september 2019 om 13:33
De man werd ernstig mishandeld (archieffoto: Karin Kamp).
De man werd ernstig mishandeld (archieffoto: Karin Kamp).
Een man van 35 uit Eindhoven is vrijdagavond rond halftien zwaar mishandeld in een park bij de Laagveen in Dongen. Het slachtoffer had daar een afspraak met een man die hij via een datingapp had leren kennen. De Eindhovenaar werd volgens de politie in het park opgewacht door twee mannen en vervolgens flink toegetakeld met een stok.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

De politie gaat er vanuit dat de Eindhovenaar slachtoffer is geworden van homogeweld. Een van zijn belagers zou ook degene zijn met wie hij de afspraak in het park had gemaakt.

Bij het park aangekomen werd de Eindhovenaar aangesproken door een man die langsliep. Het latere slachtoffer maakte duidelijk dat hij een afspraak had met iemand. Op dat moment kwam er een tweede man bij. Deze tweede man begon de Eindhovenaar met een stok meerdere keren te slaan.

Beroofd
Het duo ging er vervolgens met onder meer de autosleutels en de telefoon van het slachtoffer vandoor. Bij iemand die in de buurt van het park woont, kon de Eindhovenaar de politie bellen. Volgens een politiewoordvoerder heeft het slachtoffer meerdere kneuzingen en een snee bij zijn wenkbrauw opgelopen.

De spullen van de man werden teruggevonden in het park. Dat geldt niet voor zijn telefoon.

Signalement
De politie heeft een signalement van de daders verspreid. Het gaat om twee mannen van rond de twintig. De een rond de 1.85 meter lang, de ander iets kleiner. Een van de twee droeg een blauwe trui met capuchon. De man met de stok droeg een zwarte jas met capuchon. Mogelijk zat de capuchon aan een trui onder de jas.

 

Wachten op privacy instellingen...