Singelloop in Breda zondagmiddag live te volgen bij Omroep Brabant

5 oktober 2019 om 15:28
nl
De 34e editie van de Singelloop in Breda is zondagmiddag live te volgen bij Omroep Brabant. Vanaf twaalf uur zijn de verrichtingen van de lopers te zien via Facebook, op onze website en in de app. Omroep Brabant volgt de lopers van start tot finish. De uitzending duurt tot vijf uur.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Zondagavond zendt Omroep Brabant vanaf kwart voor zeven een samenvatting uit van de Singelloop. De hoogtepunten worden in de loop van de avond nog een paar keer herhaald.

Veel toeschouwers
Aan de Singelloop nemen ongeveer 19.000 lopers deel die naar keuze 5, 10 of 21,1 km langs de Bredase singels voor de kiezen krijgen. Aan het eind van de dag is er nog de Familieloop, waarbij enkele rondjes in de Bredase binnenstad worden gelopen.

De Singelloop lokt traditiegetrouw veel toeschouwers naar de Bredase binnenstad. De organisatie verwacht dit jaar ongeveer 85.000 bezoekers. Naast deze support krijgen de deelnemers ook nog een muzikaal duwtje in de rug. Langs het parcours zorgen zo’n 35 orkesten, bands en dj's voor het juiste loopritme.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!