Man met mes belaagd, in elkaar geslagen en beroofd, één verdachte zit vast

7 oktober 2019 om 21:04
Archieffoto
Archieffoto
Een 29-jarige man uit Tilburg werd maandagmiddag op de Vredeman de Vriesstraat door zeker twee mannen met een mes belaagd. De daders sloegen de man in elkaar en gingen er rennend vandoor. De politie kon twee mannen later op de Besterdring in Tilburg aanhouden.
Profielfoto van Eva van der Weele
Geschreven door
Eva van der Weele

Het slachtoffer lag op de grond en werd geschopt en geslagen door de mannen. De Tilburger was na de straatroof zijn telefoon kwijt. Het slachtoffer is voor een behandeling aan zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en hij heeft aangifte gedaan.

Klemgereden
De politie stelde na de overval een onderzoek in. Tijdens dit onderzoek werd een auto op de Besterdring met twee inzittenden klemgereden en gecontroleerd. Omdat de mannen mogelijk een wapen bij zich hadden, richtten de agenten hun wapen op het duo. Ook werd een politiehond ingezet. Beide mannen werden aangehouden.

Eén van de mannen is een 32-jarige man uit Tilburg. Hij zit nog vast. Zijn kompaan mocht na het onderzoek het politiebureau verlaten. Hij bleek niets met de straatroof te maken te hebben.

Wachten op privacy instellingen...