RUMAG-toppers Watzema en Van der Heide in 'Denk Groter Debat'

8 oktober 2019 om 14:53
nl
Onder de noemer 'Fontys meets RUMAG' gaan studenten van Fontys maandagmiddag in het Theater aan de Parade in Den Bosch in debat met René Watzema en Thijs van der Heide, twee hotsshots van het razend populaire online platform RUMAG. Volg hier het debat.
Profielfoto van Jacky Goossens
Geschreven door

Denk Groter Debatten zijn ontmoetingen tussen Fontysstudenten en aansprekende toppers uit bijvoorbeeld het bedrijfsleven, de politiek, sport en van radio en televisie. Het doet sterk denken aan het bekende televisieprogramma 'College Tour'.

1 miljoen volgers
Tijdens deze 26e editie is het aan de twee voormannen van RUMAG, presentator Watzema en oprichter/eigenaar van der Heide, om de studenten te inspireren en te stimuleren om groter te denken. Want dat is de bedoeling van het debat. Ze zijn de volgenden in een rij van illustere voorgangers zoals Mark Rutte, prinses Laurentien, Guus Hidding, Giel Beelen, Hugo Borst en Daan Roosegaarde, om er maar een paar te noemen.

RUMAG, goed voor 1 miljoen volgers op Instagram, heeft zich in de afgelopen vijf jaar ontwikkeld tot een online lifestyle merk en een mediabedrijf dat actief is op YouTube, tv en Facebook. Volgens de statistieken bereikt het merk met de quotes en vlogs 12 miljoen mensen per week en krijgt het 1,5 miljoen likes per maand. RUMAG heeft inmiddels een eigen webshop met merchandise en fashion items en werkt samen met verschillende influencers en merken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.