Flinke schade door brandstichting bij bedrijfspand Van Deijne in Uden, politie zoekt meerdere daders

10 oktober 2019 om 10:06
nl
In het bedrijfspand van Van Deijne aan de Kruisweg in Uden is woensdagnacht rond kwart voor vijf brand uitgebroken. De schade aan de gevel van het pand is groot. De politie meldt dat er sprake is brandstichting. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat er bij het bedrijf brand is gesticht.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

De politie is op zoek naar meerdere daders die na de brandstichting in een auto zijn weggereden in de richting van Mariaheide. Ook wordt de reden van de brandstichting onderzocht en ook het verband met de eerdere brandstichting. Het pand is afgezet voor sporenonderzoek.

 

Wachten op privacy instellingen...

De eigenaren van het bedrijf, die in de omgeving wonen, hebben zelf nog geprobeerd om de brand te blussen. Ze hebben daarbij rook ingeademd en zijn voor behandeling met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleken zij niet ernstig gewond.

 

Wachten op privacy instellingen...

De brandweer was snel bij de brand en had het vuur in korte tijd onder controle. Het pand liep flinke schade op.

 

Wachten op privacy instellingen...

Mensen die iets hebben gezien, kunnen dit bij de politie melden. De politie vraagt bovendien bezitters van bewakingscamera's om hun beelden te bekijken of er mogelijk daders op te zien zijn. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.