Viktor& Rolf ontwerpen kerstballen, kerstkleding en kerstrompertjes voor HEMA

14 oktober 2019 om 21:15
nl
De topontwerpers Viktor& Rolf staan dit jaar aan de wieg van de kerstcollectie ‘Jingle Bows’ van de HEMA. Viktor Horsting uit Geldrop en Rolf Snoeren uit Dongen zijn vooral bekend van hun opvallende kledingontwerpen. Voor het warenhuis maken zij een volledige collectie kerstspullen van kerstballen, servies, kerstkleding tot en met een rompertje voor de jongste kerstvierders.
Profielfoto van Corné Verschuren
Geschreven door

Volgens een woordvoerster van de HEMA is de keuze van het nette warenhuis en het extravagante ontwerpersduo een 'mooie combinatie'. “Het grote contrast tussen de twee partijen maken de ontwerpen juist zo bijzonder. In de vormgeving staa n de kleuren rood en goud en de strik centraal”, aldus de woordvoerster.

Sokken
De ontwerpers die over de hele wereld modeshows geven en hun collecties aan de groten der aarde weten te slijten doen in het persbericht een bijzondere persoonlijke ontboezeming. "Wij kopen onze sokken nog steeds bij de HEMA."

Het is dit jaar voor de tweede keer dat Horsting en Snoeren met het warenhuis in zee gaan. Eerder ontwierp het duo al een T-shirt voor de Pride in Amsterdam. De partijen werken sinds oktober 2018 met elkaar samen. Volgens de woordvoerster van de HEMA staan er na de kerstcollectie nog geen nieuwe projecten op stapel.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.