Bart (19) overleed na ongeluk in Valencia, voetbalvereniging Beek Vooruit rouwt

18 oktober 2019 om 14:11
nl
Voetbalvereniging Beek Vooruit uit Prinsenbeek is geschokt door het overlijden van een van hun leden. De 19-jarige Bart Ormel kreeg tijdens zijn stage in Valencia een ongeval. Een paar weken later is hij in het ziekenhuis overleden.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

De club schrijft in een bericht op haar website dat 'zijn lach en streken nooit vergeten zullen worden'. "Bart had het vermogen om mensen samen te brengen. Hij was op zijn leeftijd al een compleet en volwassen persoon."

Intensive care
Bart kreeg volgens de vereniging op 17 september een tragisch ongeval. Hij lag vier weken op de Intensive care in het La Fe ziekenhuis in Valencia. Uiteindelijk is hij op 15 oktober overleden.

De 19-jarige Bart speelde al van jongs af aan bij de club. Hij was selectiekeeper en begon twee jaar terug een vriendenteam. "Door de jaren heen is de derde helft steeds belangrijker geworden. Dit uitte zich in spraakmakende themafeestjes", schrijft de club.

Ook Avans Hogeschool, waar Bart Commerciële Economie studeerde, meldt het overlijden van de student. Hij zat in het derde jaar van zijn studie. "Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Bart", zegt een woordvoerder. De komende tijd kunnen studenten als zij daar behoefte aan hebben stil staan bij het overlijden van hun studiegenoot. Hoe dat precies ingevuld gaat worden is nog niet bekend.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.