Gelukt! Bernd stopt vier penalty’s en is Arjen Robben de baas [VIDEO] - Omroep Brabant
Video

Gelukt! Bernd stopt vier penalty’s en is Arjen Robben de baas [VIDEO]

21 oktober 2019 om 15:15
nl
Hij moest ruim een jaar wachten op zijn challenge, maar maandag was het dan zover voor Bernd Derksen uit Uden. De doelman van UDI’19 G1 stond oog in oog met oud-voetballer Arjen Robben voor de uitdaging van #PlayUnified waarin sporters met en zonder verstandelijke beperking het tegen elkaar opnemen.
Profielfoto van Job Willemse
Geschreven door
Job Willemse

Op sportcomplex de Herdgang kon Bernd het eindelijk opnemen tegen Robben. Maar Bernd heeft niet voor niets zo lang moeten wachten op de uitdaging, want hij ging er met de winst vandoor. “Ja, daar ben ik zelf wel blij mee”, reageert Bernd na de strafschoppenserie. “Dat was ook mijn doel natuurlijk. Eigenlijk wilde ik ze alle tien stoppen, maar het valt niet mee op kunstgras. Maar mijn droom is vandaag uitgekomen.”

Bekijk hieronder de video met Bernd en Arjen Robben en lees verder.

Wachten op privacy instellingen...

“Je kunt het nog wel een beetje”, roept Bernd naar Arjen Robben als hij aanlegt voor een vrije trap. De oud-PSV’er maakte afgelopen zomer bekend te stoppen met voetballen, maar maakte voor Bernd graag een uitzondering om zijn voetbalschoenen weer eens aan te trekken.

Super goed gedaan
Robben zelf vond het een mooie ochtend en baalde geen seconde van zijn verloren challenge. “Het ging vandaag natuurlijk om Bernd en het is mooi om te zien dat hij zo veel en goed heeft getraind. Hij kijkt er heel lang naar uit. Ik moest er zelf even in komen, maar Bernd heeft het super goed gedaan.”

Bekijk hieronder de tweet waarin Bernd Robben uitnodigt om een wedstrijd bij UDI’19 te komen kijken.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.