Video

Vrachtwagen in brand op A50 bij afrit Oss-Oost, ravage is enorm

24 oktober 2019 om 17:19
nl
Op de snelweg A50 ter hoogte van Oss-Oost is donderdag eind van de middag een vrachtwagen op een andere vrachtwagen geklapt. De achterste vrachtwagen vloog daarbij in brand. De chauffeur, een vrouw, van die wagen kwam om. Er was ook een personenauto bij het ongeluk betrokken.
Profielfoto van Jacky Goossens
Geschreven door

Naar verwachting blijft de weg richting Eindhoven nog uren dicht. De weg richting Nijmegen is zelfs de hele nacht nog afgesloten, volgens Rijkswaterstaat. De vrachtwagens vervoerden geen giftige stoffen.

Ernstige situatie
De in brand gevlogen vrachtwagen is van het transportbedrijf HTW uit Well (Limburg). De directeur is op de hoogte van het ongeluk, maar zegt nog niet te weten hoe het met de chauffeur van de vrachtwagen gaat. "We hebben alles en iedereen gebeld, maar weten het niet. We weten ook niet wat er is gebeurd en moeten wachten totdat de politie meer informatie voor ons heeft." De directeur noemt de situatie 'ernstig'.

Wachten op privacy instellingen...

Hoe het ongeluk is gebeurd, is niet duidelijk. De ravage is enorm en er is sprake van vertragingen die flink kunnen oplopen omdat verkeer in beide richtingen moet omrijden.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!