Automobilist kritiek na aanrijding in Roosendaal, maar hij zou al eerder zwaar mishandeld zijn

26 oktober 2019 om 11:10
nl
Een automobilist is vrijdagavond ernstig gewond geraakt nadat hij met zijn auto tegen een lichtmast botste langs de Aanwas in Roosendaal. De 57-jarige man uit Sint Willebrord is in kritieke toestand naar een ziekenhuis gebracht.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

Ambulancemedewerkers die de man verzorgden, waarschuwden de politie toen bleek dat de man verwondingen had die niet te maken konden hebben met de aanrijding. Volgens de politie lijkt het erop dat de man zwaar is mishandeld.

Plaats delict
Daarop werd door de politie flink opgeschaald. Er is sporenonderzoek gedaan en de plaats waar de botsing plaatsvond, werd afgezet als plaats delict.

Tijdens het onderzoek kregen agenten informatie dat de mishandeling waarschijnlijk ergens anders heeft plaatsgevonden, bij industrieterrein De Borchwerf. Daarop heeft de politie 's nachts ook daar sporenonderzoek gedaan.

Geen verklaring
De auto waarin het slachtoffer reed, is naar een plaats gebracht waar de politie verder onderzoek kan doen. Alle sporen die de rechercheurs 's nachts hebben veiliggesteld, worden met elkaar vergeleken. Er gaat nog een buurtonderzoek plaatsvinden en worden er getuigen gehoord, laat een politiewoordvoerder weten. Van het slachtoffer kon nog geen verklaring worden opgenomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.