Meerdere gewonden bij schietpartij en botsing in omgeving Houtwal Veldhoven

28 oktober 2019 om 06:16
nl
In de omgeving van de Houtwal in Veldhoven heeft zondagavond een schietpartij plaatsgevonden. Daarbij zijn meerdere schoten gelost en meerdere gewonden gevallen. Zij zouden per ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.
Profielfoto van Jesse van Kalmthout
Geschreven door
Jesse van Kalmthout

Bij het politiebureau zijn rode linten gehangen omdat één van de betrokkenen zich daar gewond zou hebben gemeld samen met een aantal metgezellen. Verder is er vooral veel onduidelijkheid over de incidenten in Veldhoven.

Diverse meldingen
Rond kwart over tien kwamen diverse meldingen binnen van een schietincident in Veldhoven, onder meer ook op de Houtwal, Smelen en Heerbaan. Iets na halfelf werd gemeld dat een traumahelikopter en ambulance onderweg waren naar de Houtwal. Ook cirkelde er een politiehelikopter rond.

Wat er precies is gebeurd, is volgens een politiewoordvoerder nog niet duidelijk. Op foto's is een stilstaande Opel te zien op de rotonde bij de Heerbaan/Smelen. Volgens onbevestigde berichten zou er één gewonde uit die auto zijn gehaald en zijn abri's beschadigd door kogelgaten. Op andere foto's zijn een gebotste Renault en een jongeman te zien die op het gras zit en met een agent lijkt te praten.

Een paar honderd meter verderop zijn twee auto's op elkaar gebotst. De politie doet op meerdere plekken momenteel onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.