Reclameposters van Decathlon opgehangen in het verkeerde Oosterhout

30 oktober 2019 om 16:38
nl
Nederland en dubbele plaatsnamen, het blijft af en toe ingewikkeld. Zo ook voor posterplakkers. In Oosterhout zijn reclameborden voor een nieuwe Decathlon opgehangen. De sport- en outdoorwinkel krijgt een vestiging in Nijmegen. Misschien was het iets handiger geweest om die poster in het Gelderse Oosterhout op te hangen, in plaats van die in Brabant.
Profielfoto van Maaike Cnossen
Geschreven door
Maaike Cnossen

De zaak opent volgende week woensdag. Reden voor het bedrijf om dit kenbaar te maken met blauwe reclameborden langs de weg. In het Brabantse Oosterhout werden die ook gespot. Toch is dat een behoorlijke ritje voor belangstellenden. Vanuit Oosterhout in Gelderland is dat logischer.

Dat viel ook Twitteraar Marco op. Hij plaatste een foto van de verwarring.

Wachten op privacy instellingen...

“Oeps, diegene die de poster heeft opgehangen was een beetje verdwaald, denk ik”, reageert een medewerker van Decathlon. “Wij gaan het doorzetten naar de persoon die hierover gaat, zodat de fout hersteld kan worden.”

Het Gelderse Oosterhout ligt zo’n tien kilometer van Nijmegen vandaan. Vanuit ‘ons’ Oosterhout mag je daar zeker een kilometer of 90 bij optellen. Het is dan slimmer om naar de winkel in Breda te gaan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!