OG3NE verovert titel in finale Dance Dance Dance: 'Een avontuur om nooit te vergeten'

1 november 2019 om 22:45
nl
De zusjes Lisa, Amy en Shelley van OG3NE uit Fijnaart hebben het vijfde seizoen van Dance Dance Dance op hun naam geschreven. Ze versloegen in de finale van het dansprogramma, dat voor het eerst door SBS6 werd uitgezonden, zanger Vinchenzo en influencer Nochtli Peralta Alvarez.
Profielfoto van Bert van Doorn
Geschreven door

OG3NE danste in de slotuitzending vrijdagavond onder meer op de muziek van Lady Gaga, Jennifer Lopez, Rag'n'Bone Man en Britney Spears. "Jullie gaan aan één stuk door. Er is geen enkel moment geweest waarvan ik dacht: oké, nu is het saai. Nee. Het is precies wat het moet zijn", aldus jurylid Timor Steffens na de finaledans van de drie zussen samen.

Wachten op privacy instellingen...

Geld voor Longfonds
De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel. OG3NE won 100.000 euro voor het Longfonds, Vinchenzo en Nochtli krijgen voor hun tweede plek 50.000 euro en doneren dit aan het KWF.

Dance Dance Dance begon eind september met vier duo’s en - voor het eerst - een trio. Eerder vielen Susan Visser en Thomas Cammaert, Danny de Munk en zijn dochter Bo en Sharon Doorson en Géza Weisz af.

Eerst bij RTL
De eerste vier seizoenen van het dansprogramma met BN’ers werden uitgezonden door RTL. De winnaars waren toen Pim Wessels en Pip Pellens, Buddy Vedder en Robin Martens, Zoey Ivory en Marnix Lenselink en Holly Mae Brood en Soy Kroon.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.