PSV naar GVVV voor de beker, alleen thuiswedstrijd voor Willem II - Omroep Brabant

PSV naar GVVV voor de beker, alleen thuiswedstrijd voor Willem II

3 november 2019 om 07:06
nl
De Brabantse clubs die nog in het KNVB Bekertoernooi zitten, hebben over het algemeen niet ongunstig geloot. PSV kreeg bij de 'trekking' van zaterdagavond nog de op papier meest eenvoudige opgave.
Profielfoto van Hans Janssen
Geschreven door

De kwakkelende Eindhovense ploeg gaat in Veenendaal op bezoek bij GVVV, de nummer 13 van de tweede divisie. In de vorige ronde won GVVV nog wel van Helmond Sport.

Willem II tegen Sparta Rotterdam
Ook NAC Breda kreeg een uitwedstrijd: tegen de amateurs van Sparta Nijkerk, de koploper van de derde divisie. FC Eindhoven trof het minder: de blauw-witten werden gekoppeld aan het eveneens in de Keuken Kampioen Divisie uitkomende Excelsior, dat thuis mag spelen. Willem II - Sparta Rotterdam is één van de drie duels tussen eredivisieploegen. Eerste-divisieclub TOP Oss, dat deze week buur sv OSS ’20 uitschakelde, moet nu op bezoek bij Katwijk, de nummer 6 van de tweede divisie.

De wedstrijden in deze tweede ronde van het toernooi om de KNVB-beker worden op 17, 18 of 19 december gespeeld. PSV mocht net als AZ, Ajax en Feyenoord de eerste bekerronde overslaan. Anders zou hun programma door de Europese verplichtingen nog drukker worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.