Vier tieners (16) beroven man in Oosterhout op klaarlichte dag na pinnen

7 november 2019 om 10:07
De man werd vlak na het pinnen naar de grond getrokken (archieffoto).
De man werd vlak na het pinnen naar de grond getrokken (archieffoto).
Een man van 45 is woensdagmiddag bij een pinautomaat in Oosterhout beroofd van het geld dat hij net had gepind. Volgens de politie gaat het om een relatief klein bedrag dat de daders buitmaakten. Het slachtoffer werd beroofd door vermoedelijk vier jongens van ongeveer 16 jaar oud.
Profielfoto van Sandra Kagie
Geschreven door
Sandra Kagie

Dit gebeurde rond kwart voor vier bij de geldautomaat van de Rabobank aan de Burgemeester Holtroplaan in Oosterhout. Toen het slachtoffer aan het pinnen was, stonden twee jongens met hun scooters rechts van de geldautomaat. Omdat de jongens zo dichtbij hem stonden, vroeg de man hen om wat afstand te nemen. Dit deden ze vervolgens ook, zo verklaarde hij aan de politie.

Op dat moment was achter de man een derde jongeman gaan staan. Toen het slachtoffer het door hem gepinde geld wilde pakken, werd hij naar de grond getrokken. Mogelijk ging het hier om een vierde belager. Toen de man opstond, ontdekte hij dat het geld weg was en dat de jongens verdwenen waren.

Signalement
Het slachtoffer deed aangifte. Twee van jongens zouden blank zijn en rond de 16. Ze droegen allebei een spijkerbroek. Eén van hen had golvend haar, de ander krullend.

De jongen die achter de man kwam staan terwijl hij aan het pinnen was, is een wat langere jongeman.

 

Wachten op privacy instellingen...