Pittige ochtendspits op A58 na ongeluk bij Moergestel - Omroep Brabant

Pittige ochtendspits op A58 na ongeluk bij Moergestel

14 november 2019 om 07:25
Er staat file op de A58. (Foto: Omroep Brabant)
Er staat file op de A58. (Foto: Omroep Brabant)
Verkeer moest donderdagochtend rekening houden met veel vertraging op de A58. Daar gebeurde rond halfzeven een ongeluk bij Moergestel. Vanwege het ongeluk werd een rijstrook van de weg van Eindhoven richting Tilburg afgesloten. Om kwart over acht was de weg weer vrij.
Profielfoto van Peter de Bekker
Geschreven door

De afsluiting van de rijstrook veroorzaakte volgens de ANWB een vertraging van meer dan een uur. De file had rond acht uur een lengte van tien kilometer.

Kijkers
Verkeer richting Tilburg of Breda werd tot kwart over acht geadviseerd om te rijden via Den Bosch en de A2, de A65 en de N65 te nemen.

Ook op de weg van Breda naar Eindhoven stond er file, omdat mensen daar keken naar de plaats van het ongeluk. Daar bedroeg de vertraging twintig minuten.

Wachten op privacy instellingen...

A2 en A16
Het was donderdagochtend ook raak op de A2 van Den Bosch naar Utrecht. Ook daar gebeurde een ongeluk, bij Geldermalsen. Hierdoor moest het verkeer vanaf Rosmalen rekening houden met een halfuur vertraging.

Van de A16 naar Rotterdam was de linkerrijstrook dicht na een ongeluk dat rond halfacht plaatsvond bij knooppunt Zonzeel. Daar ontstond zestien kilometer file vanaf Breda-Noord, goed voor een halfuur vertraging.

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!
Download in de App StoreDownload in de Play Store
Smartphone
Wachten op privacy instellingen...