Het was afzien op Brabantse snelwegen, lange files op A27 en A16 na ongelukken - Omroep Brabant

Het was afzien op Brabantse snelwegen, lange files op A27 en A16 na ongelukken

18 november 2019 om 07:44
nl
Het was maandagochtend afzien op de Brabantse snelwegen. Daar vonden meerdere ongelukken plaats. Onder meer op de A27, A16 en A2 was het goed raak.
Geschreven door

Op de A2 viel rond kwart over negen een dode toen een auto klem kwam te zitten tussen twee vrachtwagens.

Op de A27 gebeurde rond acht uur een ongeluk op de weg tussen Hank en Oosterhout-Oost. Daarop werd de rechterrijstrook afgesloten. De ANWB waarschuwde voor een uur extra reistijd. Rond kwart over negen waren de problemen hier grotendeels verleden tijd.

Wachten op privacy instellingen...

Twee vrachtwagens
Ook op de A16 van Breda richting Rotterdam was het druk. Daar gebeurde rond kwart over zeven een ongeluk waarbij twee vrachtwagens betrokken waren. Rond halfacht was de file tussen Breda-Noord en 's-Gravendeel zeventien kilometer lang.

Wachten op privacy instellingen...

Om acht uur werden alle rijstroken weer vrijgegeven, maar het duurde tot kwart voor tien voordat de file hier volledig verdwenen was.

Ook op de A16 richting Brabant stond maandagochtend vroeg een file, vanwege een pechgeval. Daar werd korte tijd een rijstrook afgesloten, goed voor een vertraging van een klein half uur.

Wachten op privacy instellingen...

A17 en A59
Ook op de A17 tussen Zevenbergen en knooppunt Klaverpolder en op de A59 was het maandagochtend druk. Daar bedroeg de vertraging een half uur.

Wachten op privacy instellingen...

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.