Kaartavondje in Den Bosch loopt slecht af, man neergeschoten door drie gewapende overvallers

18 november 2019 om 15:28
Vriendengroep in Den Bosch wordt overvallen tijdens kaartavondje (Archieffoto)
Vriendengroep in Den Bosch wordt overvallen tijdens kaartavondje (Archieffoto)
Een inwoner van Den Bosch is in de nacht van zondag op maandag tijdens een kaartavondje met vrienden in zijn huis aan de Vierde Rompert neergeschoten. Een aantal mensen werd geld afhandig gemaakt. Dit maakte de politie maandagmiddag bekend.
Profielfoto van Jacky Goossens
Geschreven door
Jacky Goossens

De neergeschoten Bosschenaar zat met een groep van ongeveer vijf vrienden te kaarten, toen er plotseling drie gewapende overvallers in zijn woonkamer stonden. De politie vermoedt dat ze via de achterkant van het huis binnen zijn gekomen. De overvallers waren donker gekleed en droegen alle drie gezichtsbedekking.

Bewoner neergeschoten
Onder bedreiging van wapens, troggelde de daders bij de kaarters geld af. Naar schatting zijn enkele honderden euro’s buit gemaakt. Toen de daders er vandoor gingen, werd er geschoten en raakte de bewoner van het huis gewond. De man werd geraakt in het bovenlichaam, maar is niet in levensgevaar.

Alle kaarters zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie is direct met een onderzoek begonnen, maar tot nu toe ontbreekt van de daders ieder spoor.

Wachten op privacy instellingen...