Straatrovers in Breda slaan slachtoffer tanden uit de mond als hij zijn telefoon terugvraagt

BREDA - Een man in Breda is deze zomer ernstig mishandeld na een avondje stappen in de binnenstad. Door een harde stomp in het gezicht lieten meerdere tanden los. De daders lopen nog vrij rond. Daarom heeft de politie maandagavond bewakingsbeelden van de twee daders laten zien in het opsporingsprogramma Bureau Brabant.

In de beelden is te zien hoe twee mannen op 14 juli rond 05.00 uur door de binnenstad struinen, op zoek naar iemand om te beroven. Ze kiezen hun slachtoffer uit, een jongen die dan nog nietsvermoedend met anderen staat te praten bij de haven. Als dat gesprek beëindigd wordt, komt het roversduo in beweging. Er volgt wat duw- en trekwerk en de telefoon van het slachtoffer wordt gestolen.

Het slachtoffer heeft door dat zijn telefoon is gestolen. Via zijn smartwatch zet hij het alarm van zijn telefoon aan. Dat hoort hij afgaan bij de twee daders en hij besluit hen aan te spreken. Hij vraagt zijn telefoon terug, maar die krijgt hij niet. Als het slachtoffer blijft aandringen krijgt hij een dusdanige klap in het gezicht dat hij bewusteloos op de grond valt.

De politie is nog steeds op zoek naar het duo. Heb jij iets gezien of weet je meer? Bel dan met de Opsporingstiplijn (0800-6070) of met Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Meer over dit onderwerp:
BUREAU BRABANT STRAATROVEN BREDA DIEFSTALLEN