Bewusteloze Tsjechische vrouw (36) in Nuland bleek dronken en geen slachtoffer van een misdrijf

30 november 2019 om 15:39
De vrouw werd bewusteloos op straat gevonden. (Foto: Bart Meesters/Meesters Multi Media)
De vrouw werd bewusteloos op straat gevonden. (Foto: Bart Meesters/Meesters Multi Media)
De 36-jarige Tsjechische vrouw die vrijdagavond bewusteloos op straat werd gevonden in Nuland, is geen slachtoffer van een misdrijf. De 34-jarige Pool die werd aangehouden als verdachte blijkt de vriend van het slachtoffer en is weer vrijgelaten. De twee hadden te veel gedronken.
Profielfoto van Rebecca Seunis
Geschreven door
Rebecca Seunis

De vrouw werd vrijdagavond rond half negen bewusteloos gevonden op de Rijksweg in Nuland. Een voorbijganger die haar zag liggen, belde de politie. De vrouw werd naar de spoedeisende hulp gebracht, maar bleek niet gewond. De politie deed urenlang sporenonderzoek in de omgeving.

Haar partner
Dezelfde avond pakte de politie haar vriend op. Degene die 112 belde, zei namelijk dat er iemand rondliep die zich 'verdacht gedroeg'. Na onderzoek bleek er dus geen sprake van een misdrijf.

De man en zijn vriendin waren behoorlijk onder invloed van alcohol, blijkt nu. Het tweetal hing vrijdagavond rond bij een bankje vlakbij het fietspad langs de Rijksweg. De vrouw is waarschijnlijk na te veel drank buiten bewustzijn geraakt. De man is vervolgens lopend vertrokken.

Wachten op privacy instellingen...