Grote vechtpartij tussen volwassenen in binnenspeeltuin KidsPlaza in Vught

VUGHT - De politie is zaterdagmiddag groot uitgerukt voor een vechtpartij in KidsPlaza, een indoor kinderspeeltuin aan de Maarten Trompstraat in Vught. Volgens de melding waren er tientallen volwassenen met elkaar op de vuist gegaan. Toen de politie aankwam, was de boel al rustig, vertelt wijkagent Marcel de Rouw.

De wijkagent noemt de situatie 'erg vervelend'. "Dit zien wij niet vaak in Vught. En als er al ooit een vechtpartij is, is het tussen jongeren. Dat het nu volwassenen waren tijdens een kinderfeest, is echt naar." Veel kinderen hebben de vechtpartij zien gebeuren volgens De Rouw.

Bemoeienis
Volgens de wijkagent is de ruzie waarschijnlijk ontstaan door onderlinge bemoeienis van ouders over elkaars kinderen. De volwassenen die met elkaar op de vuist gingen, kenden elkaar niet.

Toen de politie met drie eenheden aankwam, was de rust al redelijk teruggekeerd. Anderen hadden de boel al kunnen sussen. Er raakte niemand gewond.

De meeste betrokkenen waren toen al weg. Er is daarom ook niemand aangehouden door de politie. Een medewerker van KidsPlaza wil niet op het incident ingaan.

Meer over dit onderwerp:
VUGHT KIDSPLAZA VECHTPARTIJEN