Max Meijer (23) uit Ossendrecht vermist na avondje stappen in Antwerpen - Omroep Brabant

Max Meijer (23) uit Ossendrecht vermist na avondje stappen in Antwerpen

11 december 2019 om 09:27
nl
Max Meijer uit Ossendrecht wordt sinds zaterdagnacht vermist. De 23-jarige man ging die nacht met een vriend op stap in Antwerpen. Zijn zus Amy roept mensen op om naar hem uit te kijken.
Profielfoto van Frances Vermeeren
Geschreven door
Frances Vermeeren

Max was samen met een vriend in de Belgische havenstad. Ergens tijdens de nacht zijn de twee elkaar kwijtgeraakt. "Het precieze verhaal weten wij niet", vertelt zijn zus Amy. "Maar hij is voor het laatst gezien bij dönerzaak Kababu aan de Schippersstraat in Antwerpen."

De mannen hadden volgens Amy afgesproken dat ze terug naar de auto zouden gaan als ze elkaar kwijtraakten. "Daar heeft die vriend twee uur staan wachten tot acht uur 's ochtends. Uiteindelijk heeft hij een taxi naar huis gepakt." De auto is inclusief de spullen van Max blijven staan aan de Oudenleeuwerui in Antwerpen.

Wachten op privacy instellingen...

Geen uitgaanstype
Amy maakt zich zorgen om haar broer. "Hij is helemaal geen uitgaanstype. Hij dronk wel eens wat maar niet vaak", vertelt ze. "De politie zegt dat we ons alleen aan feiten moeten houden. Maar je gaat toch dingen lezen. Mensen die uit Antwerpen komen zeggen dat veel jonge mannen daar verdwijnen en in het water terechtkomen."

Volgens de zus van Max is de Nederlandse politie bezig met een opsporingsbericht. In de nacht van de verdwijning droeg Max een spijkerbroek, beige gekleurde schoenen van het merk Nike en een beige jas.

Max heeft de avond voor zijn verdwijning nog getankt bij Tamoil in Ossendrecht.

 

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.