Verwarring na dodelijk ongeval in Loon op Zand, 'voetganger liet zich bewust aanrijden' - Omroep Brabant

Verwarring na dodelijk ongeval in Loon op Zand, 'voetganger liet zich bewust aanrijden'

13 december 2019 om 17:26
nl
Het dodelijke ongeval vond plaats op de Kloosterstraat. (Foto: FPMB/ Erik Haverhals)
Het dodelijke ongeval vond plaats op de Kloosterstraat. (Foto: FPMB/ Erik Haverhals)
Er is verwarring ontstaan na de zelfdoding vrijdagochtend in de Kloosterstraat in Loon op Zand. Een voetganger liet zich bewust aanrijden en overleed ter plekke. Nu blijkt dat er nog een ander voertuig bij het dodelijke ongeval betrokken is. Daarom is de politie op zoek naar nieuwe getuigen.
Geschreven door

Een automobiliste was vanochtend flink overstuur nadat ze dacht dat zij degene was die de man had geraakt. Maar tijdens het verhoor en na sporenonderzoek op haar auto bleek dat zij niet degene is die de man heeft aangereden. Daarom denkt de politie nu dat er een andere bestuurder bij is betrokken en is doorgereden.

Volgens de politie is er geen twijfel over zelfdoding. Dat zou blijken uit getuigenverklaringen. Meerdere getuigen zagen de man verward over straat lopen.

Wachten op privacy instellingen...

Traumahelikopter
De aanrijding vond iets voor achten plaats. Een traumahelikopter werd opgeroepen. Het is onduidelijk of de helikopter ook daadwerkelijk is geland. Ook kwamen meerdere ambulances naar de Kloosterstraat, maar hulpverlening mocht niet meer baten.

Praten over gedachten aan zelfdoding helpt en is bijvoorbeeld mogelijk via de landelijke hulplijn: www.113.nl of 0900-0113.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.