Boeren na protestactie Eindhoven Airport langzaam weer naar huis, grote drukte rond vliegveld

13 december 2019 om 16:29
nl
Het verkeer rondom Eindhoven Airport had vrijdagmiddag en avond veel overlast van de protesterende boeren. Verschillende reizigers gingen in de hoop hun vlucht nog te halen, te voet verder richting de luchthaven. Niet iedereen kon het protest waarderen. "Op deze manier verlies je alle respect."
Geschreven door

Ondanks dat er veel mensen achter de acties van de boeren staan, waren er ook veel mensen niet blij met deze actie. Zo sprak onze verslaggever Noël van Hooft een vrouw die nog wel in de auto richting het vliegveld zat, maar haar vlucht niet meer ging halen. "De vlucht is wel vertraagd, maar kan elk moment vertrekken", vertelde de vrouw.

Een andere man was echt kwaad. "Op deze manier verlies je alle respect", aldus de man. Bekijk hieronder in de Facebookpost alles reacties. Onder de post gaat de tekst weer verder.

Wachten op privacy instellingen...

De gemeente liet rond tien over vier weten dat na overleg met Farmers Defence Force honderd tractoren door werden gelaten bij Eindhoven Airport. Na een rondje onder begeleiding van de politie gingen ze weer naar huis.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.